Blog Mailify: Mailing a tu medida

Consejos para el envío de tu newsletter, actualidades de nuestro producto y todo sobre email marketing.

Sarbacan, el Software per enviar e-mails massius

Sarbacan, el Software per enviar e-mails massius

Únete a centenares de expertos del email marketing. Apúntate a la newsletter de Mailify:

Sarbacan 3 és un programari d’enviament massiu de correus electrònics on pots carregar la teva base de dades, crear la teva campanya i fer l’enviament gaudint d’un control integral del procés i la seguretat de comptar amb el Servei d’Enrutament Professional que li brinden els servidors professionals de Sarbacan.

El programa funciona amb crèdits d’enrutament. Amb la paritat d’un crèdit equivalent a un e-mail, sempre i quan el missatge no pesi més de 195kb -el programa dóna eines perquè el pes no superi aquest llindar-. Quan envies una campanya, no ho fas a través del teu servidor d’enviament SMTP, sino que envia un paquet encriptat amb la teva campanya i base de dades als servidors de Sarbacan, que envien la campanya per vostè.

Sàpiga que els nostres servidors envien uns 5 milions de mails al dia i passen els més exhaustius controls d’antispam de manera impecable. Un cop la campanya ha estat enviada, el Servei d’Enrutament Professional recull la informació que torna i la gestiona, des d’obertures d’emails; qui ha clicat, a on i quan; automatitza les llistes de emails que reboten, les baixes i les queixes per que no torni a enviar a aquestes direccions, tal i com marca la llei.

El programa també li permet crear segments de la seva base de dades partint dels resultats, per si a futures campanyes vol filar més prim amb determinat grup de destinataris. La subscripció premium també li ofereix, a més de la gestió d’esdeveniments durant una campanya, gestionar les altes a través d’un formulari que oferim, configurable en tres clicks.

I quan li pot costar depèn de la periodicitat dels enviaments i del nombre de destinataris de la seva base de dades, ja que funcionem amb crèdits. Tenim dues modalitats de subscripció mensual -sense permanència- i anual, que li dóna els crèdits de tot l’any el primer mes, perquè vostè monitoritzi la despesa de crèdits que realitza durant l’any, a més de gaudir de les estadístiques acumulades també té dos mesos gratuïts. Pot veure la nostra gama de tarifes tant anuals com mensuals a la nostra tenda. Pot realitzar la transacció via el web o si vol contractar una tarifa anual, via transferència.

 

Sin comentarios

Deja un comentario